Bra och dåliga nyheter

Hejhopp bloggen. Det blir glest mellan inläggen här, I know. Jag har både bra och dåliga nyheter. Vi börjar med de dåliga:
Jag har sörjt mycket iom att en nära släkting gick bort.
Skolan går skitdåligt, jag lyckas inte ta mig dit och det ger mig ångest (dock mindre nu - varför kan ni läsa på "bra" sidan!). Jag är superstressad för jag har hur mycket skolarbete som helst, trots att jag bara läser några ämnen, och det ska snart vara klart!

Nu till de bra nyheterna:
Jag fick ju lugnande - Atarax - förut, men jag tycker inte att de funkade så jag har slutat ta dom. Jag blev bara supertrött dagen efter. Men nu har jag fått antidepressiva och de funkade tom snabbare än jag trodde! Jag började med en halv tablett för att gå upp till 1 hel tablett. Dom heter Fluoxetin Teva. Jag har inte känt av några som helst biverkningar, inte ens i början, så jag är skitnöjd! Jag har inte alls så mkt ångest. Visst kan jag känna mig dålig och så men jag har inte den starka ångestkänslan som sköljer över en och försöker dränka en. Det är asskönt för ångesten är den absolut värsta känslan!
Idag går skolarbetet rätt bra. Jag går visserligen inte till skolan men jag har suttit hemma och pluggat i typ 1 timma nu redan och jag är snart klar med en (försenad) uppsats!
Jag lyckas visserligen inte hålla mitt tal inför läraren eller klassen och det är ett misslyckande i sig, men jag försöker lösa det på annat sätt - genom att få hålla det för min speciallärare, så att jag åtminstone får det gjort. Bara jag klarar av skolarbetet så borde det väl duga? Jag känner att jag måste få nöja mig med att jag klarar åtminstone ett steg, iom att jag ibland inte verkar kunna klara någonting alls. Så om jag klarar skolarbetet men inte att gå till skolan så får jag väl vara nöjd med att jag inte misslyckats totalt iaf.
Annars kommer jag aldrig att överleva det här.
Nu ska jag skriva klart den dumma uppsatsen! Hoppas ni människor mår bra. Tack för stöttande kommentarer!

RSS 2.0