These smiling eyes are just a mirror for the sun

Fettobarnet is back. Fetare än någonsin. Fulare än någonsin. Hemskare än någonsin. Dåligare än någonsin. Sämst sämst sämst. Ta en gaffel och stick ut mina fula ögon. Spretta bort fettet med en riktigt vass kniv. Skär sedan ett sträck från toppen av pannans vänstra sida, ner över näsan och kinden, för att sluta mitt på käken på ansiktets högra sida.
Låter det inte vackert? Haha det låter snarare sjukt galet! Men det är sånt här jag ser framför mig. Särskilt när jag får ångest. Men annars också, när jag känner mig tjock, ful och misslyckad...Vilket jag ju alltid gör. Då känns det som att det skulle vara så skönt att få tortera mig själv lite.
Jag är något galen va?

Tjocktjocktjock. Fettfettfett. Vill TRÄNA!!! Saknar så mycket. Saknar så mycket. Min psyk. verkar räkna ut saker om mig som jag själv inte klarar. Typ en massa delar av mig som jag saknar. Saker som är jag som försvunnit ur mitt liv, tagits bort. Jag förlorar mig själv och de delar som får mig att må bra. De där som förklarar vem jag är. De är borta. Förbjudna. Raderade. Jag saknar dem. Jag ville satsa på dem men de raderades ur mitt liv. De skulle inte få vara en del av mitt liv längre och därmed försvann en stor del av mig själv. Saknar saknar saknar. Blir galen av det!

Chockande matdagbok?

Okej, det blev ingen superbra detox. Ingen riktig detox iaf, men det gör mig faktiskt inget. Jag lyckades bra ändå tycker jag och sen dess (var det i tisdags?) har det gått bra. Jag försöker fortsätta på min nyttiga inriktning och ska krympa magsäcken. Ska fortsätta basera min kost på frukt och grönsaker, bulgurrätter, keso (till mat eller som mackpålägg), skinka/fisk/tonfisk/kyckling, potatis ibland och liknande. Pasta, nudlar och ris är inte populärt hos mig. Kan fortfarande inte tycka att det är okej att äta det. Visst gör jag det ibland men inte på eget initiativ och inte gärna.
Frukt funkar perfekt som mellis och fruktsallad kan jag äta som frukost eller till lunch (ibland, som ett "detox-alternativ"). Det är supergott (och nyttigt)! Alla dom som säger att frukt inte är så nyttigt när man tänker efter eller att det innehåller otroligt mycket socker har fel. I så fall är all mat i hela världen onyttig.
Well well jag är iaf supertaggad på att fortsätta mitt "nyttiga liv" och äta sånt kroppen mår bra av och i mindre mängd så att jag krymper magsäcken (och går ner i vikt). Visst, en gång i veckan kan jag få äta någon godsak men jag måste inte. Men det innebär iaf att jag försöker balansera sjukdomen och bantandet. Vill försöka hålla det relativt sunt iaf.

Tisdags matdagbok:
Frukost: Flingor med mjölk och kanel.
Mellis: 1 apelsin.
Lunch: Fruktsallad på 4 frukter.
Mellis: 1 apelsin.
Middag: Vegetarisk bulgursallad: bulgur, gurka, tomat, soltorkade tomater, oliver, fetaost, balsamvinäger.

Ni ätstörda som levt som jag och haft som mål att inte äta någonting alls per dag får väl en chock nu när ni ser hur mycket jag äter, tom på en detoxdag!

Detoxa

 



Tänkte köra på någon slags "mini-detox" imorn. Typ frukt, grönsaker och bulgursallad till middag, eller något liknande. Kan inte käka frukt till middag när morsan är med. Har väldigt svårt att komma undan med maten nu för tiden, så måste visa att jag äter "riktig" mat på nått sätt. Orkar inte heller svänga ihop någon bra historia för att lura henne. Är rädd att jag själv ska misslyckas och att hon ska komma på att jag ljuger och då blir det ett jävla liv, och det blir det ju ändå så då blir det bara värre.
Men iaf ska jag bara detoxa lite över en dag så att jag krymper magsäcken och kan börja om på nytt. Sen kan jag försöka äta hälsosamt men i mindre mängder. Måste komma igång med träningen också men saken är den att jag har ingen tid till det! Så frustrerande!! Men snart kanske jag kan lyckas få tid till det och då gäller det att komma igång. Annars får jag börja cykla som en galning i vår.
Fruktar sommaren så helvetes mycket. Förut var det bikini jag fruktade. Nu handlar det liksom om att inte kunna gå i tjocktröjor och mjukisbyxor (för jag vill inte heller gå omkring som någon svettig gris).
Asså jag har ångest så jag dör. Den ligger som en klump i halsen och mitt fett bara slabbar runt min kropp. Så jävla äckligt! Hatar hatar hatar mig!! Vill bara ta en kniv och sprätta bort skiten. Jävla horunge, hatar dig.
Joanna du MÅSTE göra något åt saken, annars kommer du drunkna i ångest och det är inget liv värt att leva. Ta tag i skiten nu!! Imorn är det magsäckskrympning som gäller!

I'm back

Ner i vikt ska jag. Som fan. Kilona ska rasa! Okej så jävla lätt och snabbt går det inte. Men fyfan, måste göra något åt saken NU! Panik!! Måste börja träna, äta nyttigare och äta mindre. Men inte för lite eller för obalanserat för jag vill inte riskera att hetsa. Men NER i vikt MÅSTE jag.

Nystartarsöndag

Fyfan vad onyttigt jag äter. Choklad är min drog. Uschusch. Får mig att må uselt. Jag är fetare än någonsin. Vore jag smal och vacker och tyckte om mig själv kunde jag få frossa i vad jag vill (om jag fortfarande lyckades hålla mig smal och vacker vill säga). Men nu ser verkligheten inte ut så. Nej fyfan. Jag vågar knappt gå utanför dörren för jag skäms så mycket över min äckliga, feta, fula kropp. Orkar verkligen inte med mig själv. Kvävs av ångest och självhat. Och ingen fattar. Man försöker säga, visa, förklara. För SCÄ, för vänner, för morsan. Okej, jag har väl inte direkt sagt det så tydligt. Men typ "hej jag mår inte bra, ska behandlingen leda någon vart eller?". Och alla ba "äter du smör? okej, schysst..". GÖR NÅTT. Annars är behandling värdelöst.
Och kompisar fattar inte. Så man ser ut som en dålig vän eller tråkig människa istället, som inte vill hitta på nått. Eller jag vill åtminstone inte dra ut på kvällarna för jag vill inte visa upp min fettokropp och man kan ju inte ha mjukiskläder på krogen direkt.
Nej fyfan måste ta tag i livet. I kroppen. I träningen. I maten. Inte råbanta men bli nyttig så jag går ner några (100) kilon.
Ny vardagsplan:
Minst 2 promenader/dag (minst 1 timme sammanlagt, helst mer).
Träning minst 2 gånger i veckan.
Nyttig mat till lunch/middag (tex lax, bulgur, kyckling, grönsaker, fisk, potatis).
Frukt till helst alla mellanmål, max 1 undantagsmellanmål (då tex yoghurt, flingor, mackor) efter träning/skola tex (när man är extra trött).
"Godsaker" max 1 dag/vecka (tex choklad, bullar, glass eller liknande).

Ser ni vilken skillnad mot förr? Förr skulle sånna här "undantag" aldrig fått komma på fråga. "Frukt helst till mellanmål" - mellanmål existerade inte. Lunch/middag existerade inte. Inte om jag kunde välja. Nu äter jag som en galning och har ändå svårt att plocka bort saker. Dumma dumma mig. Dåliga dåliga mig. Svaga svaga mig. Klarar ingenting längre. Och livet bara skiter sig. Måste börja träna, få upp kondisen, känna mig starkare - som en som faktiskt anstränger sig och kämpar. Måste äta nyttigt så att jag känner mig ren i kroppen. Måste anstränga mig. Vill man va fin får man lida pin.

Award

Fick en award av Julia :)

Det som ska göras när man får en award är

- kopiera awarden från min blogg
- länka personen som du fått den av
- berätta sju saker om dig själv
- välj sju bloggar som du vill ge den till
- länka till dem
- lämna en kommentar i deras blogg med information om att du har gett dem en award

Sju saker var det...
1. Jag gillar inte vatten (hav, sjöar, sånt som man badar/åker båt i), särskilt inte mörkt och djupt.
2. Jag vill lära mig åka snowboard.
3. Jag är ett toffelfreak - älskar tofflor av alla möjliga slag!
4. Jag har velat bli världsberömd sångare/musiker.
5. Jag hatar kikärtor. Dom blir till mjöl som växer i munnen och är omöjligt att svälja.
6. Jag har velat flytta till England.
7. Jag är totalt värdelös på att rita.

Sju bloggar jag vill ge en award (som inte fått en innan)
De bloggar jag läser nu är i princip bara folk jag känner, förutom Julias då, och dem vill jag inte lägga ut här så alla som läser måste sno den här listan och skriva en kommentar att de snott den, tills det blivit 7 kommentarer. Alltså först till kvarn gäller. (om någon läser alltså, skriver ju typ aldrig längre hehe).

RSS 2.0