Allie Crandell

Jag är inte proana och jag lägger inte ut dessa bilder som thinspo! Men jag kan erkänna att jag tycker att denna tjejs kropp är orättvist snygg och jag är extremt avundsjuk på den. Såg en bild på en tjejs blogg på Allie och där tyckte jag hon såg sjukligt mager ut, vilket jag inte tycker är snyggt, och vem vet - hon kanske har anorexi. Men för att vara ärlig i min blogg vill jag bara berätta att såhär vill jag se ut:


Kommentarer
Postat av: BJERNHAGEN

Sugen på en blåhårig metalbruds life and style?

du kanske vill hålla dig uppdaterad om min sång och mina band? I'm heading the top. du kan höra mig sjunga ensam på bloggen :>



- check me out, bring the alternative stylish in here!

2009-03-17 @ 19:05:59
URL: http://lisabjernhagen.blogg.se/
Postat av: Anonym

svar: den blev sådär. men idag blev dagen bättre :)

Hur har din dag varit? :)

2009-03-17 @ 20:05:57
URL: http://getdownonyourknees.blogg.se/
Postat av: Alexis

svar: har inget schema direkt, men jag gillar att ha morgondagen planerad något som iaf. Försöker ha så mkt grönsaker som möjligt och minimera pasta, bröd, mjöl osv och få imig proteiner. Jag är inte så rädd för fett tro det lr ej, eftersom mamma bombarderar mig med fakta om lchf, så hellre fett än kolhydrater iaf även om jag inte tycker om när det är för fett givetvis. Om du kommer på ett bra schema där man slipper gå runt hungrig som inte har för mkt kolhydrater så skriv gärna ut det på bloggen. Kram!

2009-03-17 @ 20:25:31
URL: http://alifeinboredom.blogg.se/
Postat av: Therese Marie

älskar den nedre outfiten D

2009-03-17 @ 23:24:07
URL: http://ainariel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0