Jag bara slog


Jag bet ihop tänderna, tog knytnäven och slog mot tinningen. Bara slog och slog på mig själv. Jag ville inte tänka på allt jag skäms över men tankarna tvingar sig fram ändå så jag bara började slå. Sen slutade och undrar vad det är för fel på mig. Vem gör så? Vem är så äcklig, hemsk, ful, dålig, tjock, vidrig, korkad, värdelös att den sitter och slår sig själv i huvudet, river sig i armarna och biter sig själv?

Kommentarer
Postat av: L

Svar: Njae, det var inte riktigt så jag menade heller. Jag ville bara att det ska bli en bra dag, rakt igenom. Att jag skulle vara glad och inte bara gå omkring här hemma och vara uttråkad, helt enkelt :)

2009-03-15 @ 17:06:36
URL: http://coloured.blogg.se/
Postat av: C

sv: jag förstår verkligen vad du menar, ingen konstig fråga faktiskt haha! :) det är bra träning, även om det är ett rent helvete att tvingas gå in där och känna hur blickarna bränner i nacken så påminner det mig om hur jävla fet jag är & hur mycket jag måste träna, vara bättre och aldrig ge upp. vill jag ha samma känsla i sommar? förstår du vad jag menar? haha:)

2009-03-15 @ 17:45:56
URL: http://piecesofwhat.webblogg.se/
Postat av: Maj

Har nog aldrig slagit mig själv på det sättet. Det låter inte bra. Känns som de flesta börja gå ner i någon slags svacka, läser andra bloggar och deras bägare börjar också på att rinna över.



mhwa, önska jag var superwomen som fick alla att må bra!!! För jag vill verkligen inte folk ska må dåligt.

2009-03-15 @ 20:16:27
URL: http://majjohansson.blogg.se/
Postat av: Maj

Hoppas jag med !! :) sommaren är en härlig tid.

2009-03-15 @ 20:47:55
URL: http://majjohansson.blogg.se/
Postat av: C

sv: ja, jag går aldrig runt barbent med stora tröjor - som jag oftast sover i - i huset längre. jag hatar när familjen ser mig ta mat för jag känner mig alltid så skyldig. usch, ja, vad tänker vi med egentligen:)



just nu är jag verkligen rädd för mig själv. jag har hamnat i ett sånt jävla råtthål och jag är rädd att jag inte kommer ta mig upp ur det. jag ser ingenting bra i mitt liv, har ingen livslust och vill helst bara smita ifrån allting. allt är så jobbigt just nu bara. och när mina föräldrar eller vänner frågar vad som är fel kan jag bara säga något i stil med; jag e bara trött. så jävla drygt att låtsas.

2009-03-15 @ 22:30:31
URL: http://piecesofwhat.webblogg.se/
Postat av: Saga

Jag vet precis hur du känner. Jag känner igen mig i allt! Jag har också suttit och slagit mig själv å skurit mig. Ta hand om dig!

2009-03-18 @ 21:55:31
URL: http://sagaaw.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0