Min PT - Anna Skipper

Jag vill ha en PT, som Anna Skipper fast som lägger upp träningsprogram åt en också. En som följer mig dygnet runt i princip och peppar (/tvingar) mig att träna hårt som satan och bli smal. När jag darrar och skakar och faller ihop ska hon stå där, beredd med sin filmkamera för att fånga det där momentet då jag bryter "avtalet" (som dom alltid gör på Du är vad du äter) och då ska jag INTE göra det för hon ska tvinga mig att bli SMAL, att kämpa och stå ut!
För livet kan inte bli värre än i min feta, fula kropp. Jag är inget annat än värdelös och det enda jag kan ändra på är just kroppen. Klarar jag inte det klarar jag ingenting.
Jag är vidrig. Jag borde inte få leva. Visste ni att jag var ett oönskat barn när jag föddes? Där ser ni. Jag är inte menad för världen. Jag är ett misslyckande.

Kommentarer
Postat av: Love

Shit, jag har tänkt precis samma sak ang, Anna Skipper. haha XD Skulle vara perfekt! Men du kommer att klara dig lika bra ändå! :)

2009-03-24 @ 21:31:21
URL: http://onlylove09.blogspot.com
Postat av: Maj

dina föräldrar älskar dig ändå! tänk det positivt hellre att du får veta än att aldrig få veta.. Jag kommer aldrig få veta, så ja vet inte alls vad ja ska tro.



känner igen dina känslor, om jag blir smal då klarar jag allt..

2009-03-25 @ 04:28:38
URL: http://majjohansson.blogg.se/
Postat av: Mysan

Skulle vara en dröm att ha en sån alltså..



min nya blogg förövrigt



http://thinftw.blogg.se/

2009-03-25 @ 22:02:34
URL: http://thinftw.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0