Skola eller hemstudierre


Jag har vaknat ca 1000 ggr de senaste nätterna och har assvårt att somna om, varesig jag är trött eller inte. Skitirriterande! Dessutom vaknar jag jobbigt tidigt på morgonarna. Idag vaknade jag kl.7 för att inte somna om något mer. Steg upp när morsan hade gått och gick ut på en 20 min promenad. Det var motigt att gå ut, för jag är sur över att snön är tbax och solen borta. Men när jag väl kom ut var det faktist riktigt skönt! Gick rätt så raskt tror jag, gick lite längre än jag planerat eftersom att den planerade rundan skulle blivit på så kort tid. Sen sprang jag upp för trapporna i trapphuset (as usual) och väl hemma åt jag en stor frukost. Det är läskigt vad mkt jag äter! :S Idag blev det:
2 dl branflakes + 1 dl minimjölk
2 wasa fiber+ med minikeso, skinka, dill och sallad

Har planerat att åka till skolan men det tar verkligen emot. Men jag är så rädd att jag ska behöva gå om ett år! xS Därför vill jag gå men det ger mig verkligen ångest. Ska jag eller ska jag inte? Det känns nog bättre när jag väl är där. Behöver bara gå typ 2 lektioner och sen dra hem igen. Eller ska jag stanna hemma men verkligen se till att plugga och göra klart uppsatser så att jag kan få betyg? Kommer jag klara mig då? Jag har verkligen ingen koll över situationen och ingen annan säger hur läget är heller :S
Skolan känns verkligen som den största ångestfaktorn just nu! Men jag ska sätta igång att plugga så får jag se hur det går och bestämma mig därefter. Puss.

Kommentarer
Postat av: Mino

Hoppas du får en kanonbra dag!

2009-03-23 @ 14:33:49
URL: http://manreet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0