Efterrätt


...eller som mellis. Vet ni hur GOTT det här är eller? Åt det idag. 1 digestivkex (McVities) och 1 dl yoghurt (yoggi mini - melon/hallon). Man kanske kan doppa blanda eller gegga på nått annat sätt men jag tugga kex och käka yoghurt till med sked hehe :) Det går ju att äta gott även utan extrem ångest, men självklart är det bättre att ta sig till det stadiet då man kan äta vad som helst för gott utan ångest!


Kommentarer
Postat av: Louise

Nä det är lite svårt att veta ibland vad som räknas som hets. Jag har läst nånstans att hets är när man äter väldigt mycket mer än vad en frisk person brukar göra och under en kort period. Sen ska man ha känslan att man förlorar kontrollen för att det ska klassas som hets och om man har bulimi/uns brukar man också kompensera för det efteråt.



Men jag tycker nog att det räknas som hets även om man kanske "bara" tappar kontrollen, men inte äter ohyggligt mycket. Det beror nog mest på hur man känner sig efteråt och innerst inne vet man om det var hets eller inte. Fast jag tror också att man kan lura sig själv att tro att det var hets när man egentligen bara åt sig lite för mätt. Du måste typ inte fatta ett dugg av vad jag skriver för jag har så invecklade tankar, men a ja... ;)



Okej, jag förstår dig med bloggen. Hoppas bara att du gör det du tycker känns bäst för dig :) Tyvär vet jag inte riktigt vad du ska göra för att må bättre. Det enda jag vet är att för att må bra på riktigt måste du bli av med sjukdomen och du blir inte av med den så länge du inte vill. Då jag mår som allra bäst är när jag känner att jag har motivationen inom mig. Då tycker jag att jag är värd att må bra och därför finns det hopp!



Förlåt verkligen om jag svamlar, men jag kan inte skriva ordentligt idag. Jag önskar dig verkligen det bästa <3 Du är för bra för att må så dåligt!

2009-05-23 @ 19:30:54
URL: http://ettfrisktliv.blogg.se/
Postat av: jagskakrossaätstörningen

Mumms det låter gott :)



Oki doki. Tisa bloggen är stängd. Vilket du säkert har märkt! Nu är det bara denna jag har.



Gjort idag då?



Kram

2009-05-23 @ 19:31:46
URL: http://jagskakrossaatstorningen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0