Jag orkar inte!


Ååh jag kan inte beskriva hur dåligt jag mår! Jag vill bara...aah jag vet inte vad jag vill. Jag mår så dåligt. SÅ JÄVLA DÅLIGT. Hur fan gör man för att må bra? Jag äter ju, som SCÄ sa åt mig att göra. De gav mig beröm när de såg min matdagbok. Men mår jag bra? NÄEJ FÖR FAN. Så vad fan äre man ska göra för att må bra? Eller JAG kanske inte kan må bra? Det kanske är så helt enkelt? Jag fattar inte. Jag fattar ingenting och allt är så jävla jobbigt!


Kommentarer
Postat av: SOMMARUNGARNA! - Love it or hate it, it´s your choise!

Sv: Usch då, verför ? men det är prima här :)

KRAMAR

2009-05-09 @ 17:29:29
URL: http://sommarungarna.blogg.se/
Postat av: maj

bara för man äter mår man inte aoutmatisk bättre, det är nog dina tankar som gör att du mår dåligt, känslor. Du måste nog reda ut en massa innan du kan må bra på riktigt!



Kämpa, börja prata om allt i ditt liv, enda ifån barndommen, gå igenom ditt liv för att reda ut på vem du är, för att kunna starta om på nytt. Det krävs mycket för att må bra, men det är värt det!

2009-05-09 @ 18:26:24
URL: http://majjohansson.blogg.se/
Postat av: K

Vi båda förtjänar att må bra, vet precis hur du har det! Man försöker hur gått man kan att leva upptill samhällets förväntningar, men vad får man tillbaka? Ångest

2009-05-09 @ 22:09:15
URL: http://strictly.blogg.se/
Postat av: Louise

Jag tycker att maj beskriver det väldigt bra! Enbart mat löser inga problem, men däremot måste du äta mat för att lösa problemen. Och det du ska göra för att må bra? Jo, du ska fundera på om du verkligen vill forstätta leva så som du gör. Fundera på om svälten verkligen ger dig något. Fundera på vad du blir glad av. Fundera på vad du vill göra i ditt liv.



Förhoppningsvis kommer du bland annat fram till att du vill bli frisk - och då är det bara att sätta igång och kämpa. Ät mat, ät godis, börja umgås med vänner, gör det du blir glad av... Och framförallt: våga be om hjälp! Se till att dina föräldrar stöttar och hjälper dig med maten, prata med dina vänner och lyssna på dem på scä.



Du kommer INTE att må bra på direkten, men jag lovar dig att du kommer att må bra tillslut. Det handlar bara om en tidsfråga :) När är du redo att släppa sjukdomen och destruktiviteten för att istället ta hand om dig själv?



Våga säger jag bara. <3

2009-05-10 @ 16:10:21
URL: http://ettfrisktliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0